Σεισμοσ Αττικη : Καιρός - Κακοκαιρία Λέανδρος - Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής.

Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σεισμός έγινε αισθητός πρίν από λίγο σε όλη την αθήνα και την αττική. Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική. Η σεισμική δόνηση ήταν της τάξης των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος.

Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Καλλιάνος: Χιόνια και στην
Καλλιάνος: Χιόνια και στην from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του . Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός πρίν από λίγο σε όλη την αθήνα και την αττική. Ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών μίλησε για τον σεισμό των 3, σεισμοσ στην αττικη | φωτο: Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής.

Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού . Ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών μίλησε για τον σεισμό των 3, σεισμοσ στην αττικη | φωτο: Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής. Η σεισμική δόνηση ήταν της τάξης των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι 11 χλμ. Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του . Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής. Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός πρίν από λίγο σε όλη την αθήνα και την αττική.

Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι 11 χλμ. Ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών μίλησε για τον σεισμό των 3, σεισμοσ στην αττικη | φωτο: Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του . Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια.

Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σεισμός ΤΩΡÎ' - Πολύ Î'ισθητός σε
Σεισμός ΤΩΡÎ' - Πολύ Î'ισθητός σε from piraeuspress.gr
6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του . Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής. Ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών μίλησε για τον σεισμό των 3, σεισμοσ στην αττικη | φωτο: Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι 11 χλμ.

Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική.

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής. Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του . Σεισμός έγινε αισθητός πρίν από λίγο σε όλη την αθήνα και την αττική. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι 11 χλμ.

6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι 11 χλμ. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού .

Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Σεισμός αναστάτωσε την Î'ττική
Σεισμός αναστάτωσε την Î'ττική from www.talcmag.gr
Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του . Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού . Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών μίλησε για τον σεισμό των 3, σεισμοσ στην αττικη | φωτο:

Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική. Η σεισμική δόνηση ήταν της τάξης των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι 11 χλμ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής. Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών μίλησε για τον σεισμό των 3, σεισμοσ στην αττικη | φωτο: 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σεισμός έγινε αισθητός πρίν από λίγο σε όλη την αθήνα και την αττική. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του . Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής.

Σεισμοσ Αττικη : Καιρός - Κακοκαιρία Λέανδρος - Ισχυρή σεισμική δόνηση, ιδιαίτερα αισθητή στην αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 της κυριακής.. Σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι 11 χλμ. Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Σεισμός έγινε αισθητός πρίν από λίγο σε όλη την αθήνα και την αττική.